Камери Polaroid у кліпах. Частина 2

Камери Polaroid у кліпах. Частина 2

Раніше ми уже ділилися знахідками камер Polaroid у відеокліпах різних виконавців, з того часу ми знайшли ще порцію відеокліпів, тож ловіть другу частину 😍.

Selena Gomez – Back to You (2018)

Співачка Селена Гомез дуже полюбляє Polaroid, частенько постить полароїдні фото собі у соцмережі, робить подароїдні промо фото для свого альбому «Rare» та навіть зняла Polaroid у декількох кліпах, зокрема “Bad Liar”, “Single soon” та “Back to you”. Говорити будемо тільки про останній, оскільки у перших двох є тільки фото, а у третьому нам показують і саму камеру. Ця пісня – саундтрек до другого сезону серіалу «13 причин чому» (спойлер: там теж є камера Polaroid 🤫), виконавчою продюсеркою якого була Селена. За сюжетом кліпу співачка тікає з вечірки разом з хлопцем, якого вона щойно зустріла. Разом пара відправляється на пошуки пригод, проте під час подорожі вони сваряться і повертаються на вечірку. У кліпі використовується особиста камера Селени – Polaroid OneStep. 

Камери Polaroid у кліпах. Частина 2 2

Akon – I Wanna Love You ft. Snoop Dogg (2006)

Цікавий дует культових виконавців нульових, проте візуалізація відповідає тій епосі. Змістовного сюжету не очікуйте 🙂 Все, що ми побачимо, це набір рандомних кадрів з хореографічною постановкою, пафосних виконавців і, звісно ж, грудастих жінок з відкритим декольте. Все це приправлено крінжовими переходами в стилі «жалюзі», але! У цьому кліпі є камера Polaroid. Вибір камери виявився небанальним, оскільки автори обрали камеру SX-70. 

Hey Violet – i should call my friends (2023)

Тепер перейдемо до свіженького – американський поп-рок гурт Hey Violet після тривалої перерви повернувся з новим кліпом, в якому зʼявляється камера Polaroid. Тут не варто очікувати сюжету, у відео ми можемо побачити друзів, які влаштували собі вечірку і розважаються на повну. У кліпі ми можемо побачити новеньку Polaroid Now+ Gen 2.

Madonna – Into The Groove (1985)

Перенесемось у 1985 рік, саме тоді Мадонна випустила кліп на свій трек «Into the Groove», який є саундтреком до фільму «Марні пошуки Сьюзен». Сюжет тут настільки карколомний, що за ним і не вслідкувати, оскільки нас кидають в нарізку кадрів з фільму, що на ті часи вважалося хорошим піар ходом. У кліпі ми можемо побачити камеру Polaroid 600 типу, проте точно ідентифікувати яка це камера неможливо 🙁 

Keith Urban – Polaroid (2020)

І розбавимо нашу підбірку кантрі треком від австралійського виконавця Кіта Урбана. У цьому кліпі час зупинився для усіх, окрім головного героя, це така собі аналогія з полароїдним знімком, який зафіксував безцінний момент за секунду до того, як все пішло не так, дуже метафорично 🙃. У кліпі використовується камера Polaroid 600 Round із заокругленими кутами, такі камери продавалися в кінці 90-х — початку 00-х.

Oskar Cyms – Na niebie (2023)

Не тільки далекі американці знімають камери Polaroid у своїх кліпах, наші сусіди поляки теж таке практикують. Сюжет кліпу розповідає нам романтичну історію кохання молодої пари, де хлопець постійно знимкує свою кохану дівчину, як і на плівковий фотоапарат, так і на камеру Polaroid. У кліпі використовується камера Polaroid 636. 

Janelle Monáe – Lipstick Lover (2023)

А тепер трохи пікантненького від американської співачки Жанель Моне. Ця робота дуже відверта та навіть місцями провокативна, якщо вам немає 18 років то не рекомендуємо переглядати дану роботу 🙂. У кліпі використовується Polaroid Now першого покоління у червоно-білому кольорі. 

Bowling Shoes – My Cup (2019)

І останній на сьогодні кліп від альтернативного гурту Bowling Shoes. Тут теж не варто шукати глибинних сенсів, в основному цей кліп більше нагадує просто муд відео з цікавим полароїдним блоком в кінці, який чудово підкреслює саунд гурту. В кліпі використовується камера Polaroid OneStep Flash.

Updating…
  • Кошик порожній