Камери Polaroid в мультфільмах (частина 2)

Камери Polaroid в мультфільмах (частина 2)

Вам дуже сподобалась перша частина підбірки мультфільмів, в яких є Polaroid, тому ловіть другу частину! Тут ви знайдете ще більше мультфільмів та мультсеріалів в яких зустрічається Polaroid 📸

Вольт (2008)

Це американський анімаційний пригодницький мультфільм студії Дизней. Картина розповідає нам про пригоди безпородистого собаки, на ім’я Вольт, якому надзвичайно пощастило зніматися в супергеройському серіалі, де він грає головну роль. Незвичайність подій полягає у тому, що Вольт щиро переконаний, що має суперздібності, проте він потрапляє за межі студії та стикається з реальністю навколишнього світу. В одній зі сцен, у гримерному фургоні, ми можемо побачити цілу стіну з полароїдними фотографіями, а на фоні видніється камера, яка віддалено нагадує Polaroid Spectra.

Німона (2023)

Анімаційний, науково-фантастичний пригодницький фільм, який вийшов на стрімінговій платформі Netflix. Події відбуваються у дуже цікавому світі, де поєднується середньовічний лад та технологічний прогрес. У центрі сюжету лежить історія про те, як Балістер (колишній лицар, якого підставили та звинувачують у вбивстві королеви) та Німона (бунтівна дівчинка, та за сумісництвом справжній перевертень), стають пов’язаними союзниками і борються проти корумпованої влади та тих, хто стоїть на їхньому шляху. Вдома у головного героя є камера Polaroid SX-70, на яку наша цікава парочка робить декілька світлин на згадку.

Втеча з курника 2: Світанок наґґетсів (2023) 

Продовження пластилінового мультфільму 2000 року, яке вийшло на Netflix після 23 років після виходу оригіналу. Сюжет прямо продовжує події першої частини. Після втечі з курника кури поселяються на віддаленому острові і живуть своє найкраще життя. Проте одного дня донька головних героїв втікає та потрапляє на пташину фабрику наґґетсів. Для того, щоб врятувати її, курям доводиться проникнути на фабрику, використовуючи камеру, яка хоч і візуально нагадує дзеркалку, але за функціоналом є миттєвою камерою. 

Великий рот (S01E06, 2017)

Це досить провокаційний комедійний серіал, який розповідає про статеве дозрівання групки підлітків. Але не одним статевим дозріванням, серіал підіймає багато проблем сучасної молоді. Особливістю серіалу є те, що зміни у своєму житті вони проходять разом з різними монстрами, які відповідають за те чи інше почуття. В епізоді нас показують, як головні герої Нік та Ендрю їдуть у велике місто, де стикаються з місцевими однолітками, які значно відрізняються від провінційних хлопців, а в одного з них є камера Polaroid.

Футурама (S08E08, 2023)

Цей серіал, від авторів Сімпсонів, уже встиг стати настільки культовим, що його знають усі. Розповідає він нам про пригоди Філіпа Фрая, який випадково заморозився у 1999 році, а зараз він намагається адаптуватися до реалій четвертого тисячоліття. За історію серіалу нам показували різні футуристичні та плівкові камери, а в останньому поверненні і камеру Polaroid. На початку епізоду Ліла стає працівником місяця і Гермес робить її фото для стенду на камеру, яка дуже сильно схожа на сучасну Polaroid Now+.

Рік та Морті (S07E10, 2023)

Цей серіал теж встиг нашуміти, викликати декілька резонансних подій у суспільстві (як от повернення сичуанського соусу у ресторани МакДональдз) та навіть потрапити у скандал із творцями шоу. В останній серії сьомого сезону, Рік та Морті встрягають у досить моторошну пригоду з містичною діркою в туалеті. На стіні біля діри висить дошка з камерою Polaroid та фотографіями тих, хто зміг вибратись з неї. Камера в цьому епізоді також нагадує сучасну Polaroid Now+.