Остання партія дешевих протермінованих касет

Переглянути
Instax Square: момент в квараті

Instax Square: момент в квараті

Після історичного прориву компанії Fujifilm у 1998 році, камери Instax Mini стали улюбленцями мільйонів поціновувачів мистецтва моментальної фотографії. З часом, коли люди звикли до розміру зображень міні, у 2017 раптово усе змінилось. Компанія Fuji представила світу нову миттєву камеру, яка використовувала зовсім новий тип касети.

Історія

4

Instax Square – це результат сумлінної роботи талановитих фотографів та інженерів. Захоплені ідеєю відновити класичний квадратний формат кадру, команда Instax винайшла касету, яка б відповідала вимогам навіть найвибагливіших користувачів.  

Оригінальна квадратна рамка, яка дуже схожа на легендарні Polaroid камери, відразу захопила увагу світового ринку. Instax Square має схожі особливості з Instax Mini: чітке та насичене зображення, яскрава передача кольорів, світлочутливість, витривалість до низьких та високих температур – усе це команда Instax вмістила у 10 унікальних знімків.

Камери

Лінійка Instax Square має декілька моделей камер, які сумісні з цією плівкою, а саме камери SQ1/SQ6/SQ10/SQ20 та SQ40. Також існує фотопринтер. 

3

Касети

За час існування лінійки камер миттєвої фотографії  Square, компанія Fujifilm створила сім видів касет, кожен із яких приніс у світ унікальну красу та емоції.

sqwhite

White: Оригінальна біла рамка, яка нагадує естетику легендарних полароїдних знімків. 

Monochrome: Касета, яка зробить ваше фото унікальним та чуттєвим. Гарно передає контраст кольорів та особливі деталі.

monochromesq
blacksq

Black: Чорна рамка,  яка надає особливий відтінок кожному кольоровому кадру. З цією касетою знімки справді виглядають таємничими та елегантними. 

Rainbow: Симфонія кольорів, де кожна рамка має унікальний градієнт, який доповнює райдужний пазл. 

rainbowsq
whitemarblesq

White Marble: Текстура та колір цієї касети відображає красу природного мармуру. 

Star Illumination: Кожне фото матиме унікальний зоряний візерунок на фоні кольору нічного неба, що є дивовижним поєднанням для чарівних спогадів. 

star illunm sq
sunsetsq

Sunset: Рамка виконана у стилі кольорів заходу сонця, де кожен знімок має свій унікальний градієнт. 

Ці види касет Instax Square – це більше, ніж просто кольорові кадри. Це магія, яка втілюється в кожному знімку, даруючи нам невичерпні враження і незабутні моменти.

MINT та Lomography

Сьогодні на ринку миттєвої фотографії зробити фото на плівку Instax Square можна не лише з допомогою камер від Fujifilm. Компанії MiNT та Lomography мають цікавий вибір фототехніки, яка підтримує Square формат :  MiNT TL70+,  та  Lomo’Instant Square Glass Camera – мають неповторний дизайн та унікальні можливості для творчості.

MiNT TL70+ Camera

mint camera minstftl70ps instantflex tl70 plus twin 1772961
lomoinstatsq

 Lomo’Instant Square Glass Camera

Корисні лінки : 

https://en.wikipedia.org/wiki/Instax

https://www.roberthammphotography.com/BLOG/10-things-to-Know-about-Instax-Film#:~:text=Instant%20prints%20work%20because%20of,the%20camera%20ejects%20the%20print.

https://www.dpreview.com/news/0067965594/fujifilm-s-instax-square-sq6-is-a-square-format-analog-instant-camera

Updating…
  • Кошик порожній