Остання партія дешевих протермінованих касет

Переглянути
Етель Кейн. Полароїди доньки священника

Етель Кейн. Полароїди доньки священника

Сьогодні ми знайомимось з чарівною та містичною співачкою Етель Кейн і її не менш захоплюючим музичним альбомом Preacher’s Daughter. Всі візуали до цього альбому повністю зняті на камеру полароїд. 

Біографія

Гейден Сайлас Ангедонія, більш відома під сценічним ім’ям Етель Кейн – американська співачка родом зі спекотного міста Таллахассі штату Флорида. Вона почала свій шлях у світі музики ще в далекому 2017 році.  Натхненна християнською музикою, яка нагадує їй дитинство у маленькому провінційному містечку, Кейн  почала експериментувати з написанням, записом і продюсуванням музики у власному стилі. Вона випустила кілька  мікстейпів і мініальбомів на потокових музичних платформах під різними псевдонімами, а також на таких сайтах, як SoundCloud  і Tumblr, перш ніж прийняти більш альтернативний звук і офіційно розпочати проєкт Ethel Cain у середині 2019 року. 

2

Preacher’s Daughter

З 2020 року, коли весь світ переживав період пандемії, Етель почала записувати повноцінний студійний альбом, який згодом розкаже світу неймовірну історію протагоніста Етель у жорстокому світі, де так складно відчувати себе вільною від думки інших. 

3

Таким чином, у 2022 році, після кількох студійних сесій вийшов її дебютний альбом Preacher’s Daughter (з англ. донька священника). Він отримав приголомшливо високу оцінку на Metacritic, як для дебютного проєкту співачки. 

Етель буквально просякла увесь альбом полароїдною естетикою, бо вважала, що це найкращий спосіб передати антураж східного узбережжя, на якому вона прожила більшу частину свого життя. Обкладинка альбому Preacher’s Daughter була виконана на вінтажну камеру Polaroid SX-70 її сестрою під час запису альбому. Співачка орендувала будиночок у штаті Небраска, в якому разом з друзями записала весь альбом та відзняла візуал. 

5

Gibson Girl

17 березня 2022 року Кейн випустила перший сингл «Gibson Girl», обкладинка якого була презентована у вигляді скану полароїду.

22

Пісня  розповідає про спокусливу і водночас трагічну жінку, яка намагається знайти своє місце в сучасному світі, борючись з особистими демонами та викликами. Текст пісні досліджує теми кохання, втрати та самовизначення, поєднуючи емоційні відтінки з меланхолійною атмосферою.

Strangers

efde kopiya

Етель випустила другий сингл «Strangers» 7 квітня того ж року, який супроводжувався мінімалістичною обкладинкою в теплих тонах, зроблену на камеру Polaroid SX-70.

Пісня про складні стосунки та почуття відчуження між двома людьми, які колись були близькими, але стали чужими один для одного, досліджує теми самотності, втрати та розчарування, підкреслюючи емоційний біль і відчуття порожнечі, що виникають після розриву. 

Не візуалами єдиними, оскільки навіть в тексті синглу “Strangers” є згадка полароїдів. Авторка додала в пісню такий поетичний рядок, підкреслюючи, що фотографії на Полароїд вміють тримати в собі цінні спогади: 

Am I no good?

With my memory restricted to a Polaroid in evidence

I just wanted to be yours, can I be yours?

Хіба я не гарна?
З моїми спогадами ув’язненими в Полароїд як доказ
Я просто хотіла бути твоєю
Чи можу я бути твоєю?

American Teenager

«American Teenager», останній сингл перед офіційним виходом альбому, представлений 21 квітня. Пісня розповідає про досвід життя американських підлітків, торкаючись тем дорослішання, ідентичності, любові та боротьби. Вона відображає непрості реалії, з якими стикаються молоді люди в США, та їхні надії на майбутнє. Текст пісні підкреслює як позитивні, так і негативні аспекти підліткового життя, з акцентом на пошуку себе та місця в цьому світі.

Обкладинка до кліпу була зроблена кращою подругою Етель на камеру Polaroid під час зйомок музичного кліпу до пісні, який також виконаний на вінтажну відеокамеру. 

24e23r

Також, крім синглів, ера альбому Preacherʼs Daughter отримала досить привабливу загальну естетику, яка здебільшого створена завдяки знімкам на камеру Polaroid.

hvjhv
Updating…
  • Кошик порожній