Остання партія дешевих протермінованих касет

Переглянути
Камера Polaroid Sun 660 у фільмі Бітлджюс

Камера Polaroid Sun 660 у фільмі Бітлджюс

5 вересня у прокат вийшов фільм «Бітлджюс, Бітлджюс», пряме продовження фільму «Бітлджюс», який вийшов 36 років том. Окрім цікавого сюжету у оригінальному фільмі можна побачити камеру Polaroid, про що ми сьогодні детальніше розкажемо.

Сюжет

«Бітлджюс» — американський фантастичний фільм Тіма Бартона, що побачив світ у 1988 році. За сюжетом, подружжя Адама і Барбари Мейтлендів помирає у результаті нещасного випадку, але їх душі залишилися привʼязаними до їх будинку. Майже одразу після смерті пари знайома продала їхній будинок родині, що складається з трьох осіб: подружжя Чарльза та Делії, а також доньки Чарльза — Лідії. Пара новопредставлених привидів намагається вигнати зі свого будинку нових власників, оскільки ті мішають їм спокійно проводити своє загробне життя. Для цього вони викликають  демонічного духа, який спеціалізується на вигнанні людей на імʼя Бітлжюс.

Камера у фільмі Бітлджюс

У дочки подружжя, яке купило будинок  — Лідії Дітс, є вінтажна камера Polaroid  Sun 660, яка обладнана системою автофокусування Sonar.

Лідія, обурена дивними звуками, фотографує людей у простирадлах. Вона впевнена в тому, що це її батько з мачухою практикують чергову сексуальну практику. Проте Лідія помічає, що на фото у людей немає ніг…

А от і сам знімок, який став культовим у свій час.

1.12

До речі, фото з камери вилітають з неприродною швидкістю, саме тому команда компанії Retrospect відтворила цей культовий момент.

Окрім камери Polaroid у Лідії (яку, до речі, грає молода Вайнона Райдер) є і плівкова камера, а саме Nikon зі спалахом. Саме з цією камерою вона вперше помітила привидів у вікні на горищі.

Бітлджюс, Бітлджюс

Через 36 років компанія Warner Bros таки випустила продовження стрічки.  За роботу над фільмом взялися оригінальні творці, ба більше майже усі актори з першої частини повернулися до своїх ролей. Дехто вже каже, що продовження вийшло кращим за оригінал. Але, щоб пересвідчитись в цьому рекомендуємо сходити в кіно.

Updating…
  • Кошик порожній