Обкладинка з Polaroid – Tove Lo “Sunshine Kitty”

Обкладинка з Polaroid – Tove Lo “Sunshine Kitty”

Миттєва фотографія уже давно вийшла за рамки простого фото, вона стала інструментом для створення справжнього мистецтва. Ми уже не раз писали про різних митців, які використовують у своїх роботах polaroid, а також не одноразово говорили про камери у відеокліпах. Сьогодні ми побуваємо на межі мистецтва і музики та поговоримо про оформлення альбому «Sunshine Kitty» від шведської співачки Tove Lo.

Про альбом “Sunshine Kitty”

Альбом «Sunshine Kitty» — це четвертий студійний альбом шведської співачки Tove Lo, випущений 20 вересня 2019 року. Він вирізняється експериментальним поєднанням поп-музики з елементами синті-попу та електропопу, продовжуючи стиль, який зробив Tove Lo відомою на міжнародній сцені.

Альбом має яскраву та грайливу тематику, але одночасно підіймає питання емоційної вразливості, відносин та самовпевненості. Назва «Sunshine Kitty» натхненна образом “кішечки”, яка символізує новий, більш життєрадісний і відкритий етап у житті співачки.

Хоча про це ніде не згадується, але неозброєним оком можна помітити, що для обкладинки та задньої частини альбому використовуються фото зроблені на камеру Polaroid.

Обкладинка альбому дуже характерна та символічна. На ній зображена анімована версія Tove Lo у вигляді рисі разом із реальним зображенням самої співачки. Рись, відома як Kitty Lo, є метафорою нового етапу в житті артистки — більш оптимістичного, грайливого та відкритого. Вона також означає, як зазначала сама співачка, звʼязок з її нікнеймом.

1.2.


Обкладинка дійсно має всі характерні ознаки знімка на Polaroid: м’якість різкості, приглушені та теплі кольори, трохи “застигла” атмосфера, які дуже схожі на фотографії, зроблені миттєвими камерами. Polaroid-знімки відомі своїм особливим шармом, коли невелика нестача деталізації компенсується неповторною атмосферою та вінтажним стилем, що чудово поєднується з темою альбому.

Авторка візуалів

Ба більше, авторкою візуалів до альбому є фотографиня Моні Хаворт, яка відома своїм особливим стилем, який часто включає ретро-естетику та використання вінтажної техніки, включаючи Polaroid. Її роботи завжди вирізняються специфічною атмосферою, яка поєднує ностальгію з сучасними елементами, що надає глибини та відчуття “ручної роботи” з її фотографіями.

Крім авторства фото мисткиня також працювала над створенням лірик відео, а також стала режисеркою одного з кліпів.


Промо кампанія

Упродовж усієї промоційної кампанії альбому, співачка часто постила у своїх соціальних мережах фото, які були зроблені на камеру Polaroid.

1.3


Полароїдною стала і обкладинка синглу Really don’t like u записаного спільно з легендарною австралійською співачкою Кайлі Міноуг.

Polaroid обкладинка Sunshine Kitty

Перші 100 покупців, які купили делюкс видання альбому на вінілі, разом з платівкою отримали справжній унікальний полароїдний знімок з автографом співачки. На жаль, у мережі вдалося знайти лише 3 зі 100 знімків, проте можна зрозуміти, що це фото зроблені під час створення візуалів до альбому.

Polaroid обкладинка Sunshine Kitty

Співачка з командою проробили колосальну роботу для того, щоб зробити загальну картинку альбому цілісною, включно до найдрібніших деталей, що неодмінно заслуговує на увагу.

Updating…
  • Кошик порожній